Reborn stāsts

REBORN stāsts

https://www.youtube.com/watch?v=DVj4rL5VE7U Kā radās REBORN Saunas? Iepazīsties ar mūsu stāstu caur REBORN radītāja Kristapa vārdiem!

Vairāk info

VĪBOTNE PIRTĪ

Vībotne ir sens maģisks augs: tā tīra garu, veicina kontaktu ar zemapziņu un attīsta prāta spējas.

Pēc pēršanās ar vībotnēm cilvēki nereti redzot interesantus sapņus. Vai Tev ir gadījies ko tādu piedzīvot?

Vairāk info

ĀRĒJĀS APDARES RISINĀJUMI

REBORN piedāvā Tev savai jaunajai pirtij izvēlēties vienu no trim ārējās apdares risinājumiem.
Katram no šiem variantiem iespējams izvēlēties tādu konteinera krāsu, kas iederēsies vidē un starp līdzās esošajām būvēm. Piedāvājam arī divas ārējā apgaismojuma izvēles iespējas.

Vairāk info

PELAŠĶU LAIKS

Dabisko ārstniecības augu zinātāji stāsta, ka pelašķis ir visu kaišu dziedinātājs. Vai tā ir? To mēs droši nezinām, taču tas ir spēcīgs augs, ko tradicionāli

Vairāk info

ASINSZĀLES LAIKS

Šobrīd pļavās un mežmalās pilnos ziedos zied kāds ārkārtīgi vērtīgs augs – asinszāle. Vai zināji, ka to lieto arī pirtī?
Asinszāles slotiņa pirtī derot 99 kaitēm. To izmanto gan kā peramo, gan kā komprešu, gan kā masāžas slotu.

Vairāk info

Pirts dodas ceļā

Kā REBORN pirts nonāk savās jaunajās mājās? Lūk, tā! Tieši tikpat nesatricināma, saglabājot tikpat spēcīgu konstrukciju kā ražotnes telpās.

Vairāk info

Liepziedu laiks

Liepas zied un par sevi atgādina ar medaini saldu aromātu pat pilsētā. Vēl rit pēdējās jūlija dienas, kad var paspēt sasiet svaigas ziedošu liepu slotiņas.

Vairāk info

Lavanda pirtī

Klāt lavandu laiks! Vai zināji, ka arī lavandas var lieliski izmantot pirts aromslotās? Lavandas slotiņu izmanto pagalvim, ne tik daudz pēršanai. Šādi aromāts visspēcīgāk iedarbosies

Vairāk info